Dobro došli u on-line shop za Vaše poslovanje

×

Napomena

COM_CUSTOMFILTERS_MENU_ITEM_MISSING

FULL SERVICE

Za vas smo se spremni posvetiti Brendingu Rebrendigu Izradi grafičkih elemenata Izradi štampanih materijala Dizajniranju korisnička sučelja Dizajniranju pakiranja

 

demo17
demo17
demo17

GRAFIČKA PRIPREMA podrazumjeva niz stručnih radnji pomoću kojih dizajnerska rješenja dovodimo do konačnog tiskanog proizvoda. Priprema je vrlo važan i odgovoran segment grafičkog posla. Da bi se kvalitetno obavila, potrebno je znanje i iskustvo o svim tehnikama tiska i dorade proizvoda kao i poznavanje karakteristika materija od kojih se proizvod izrađuje ili na koji se tiska.

ZADOVOLJNIH KLIJENATA
ZAVRŠENIH PROJEKATA
DIZAJNIRANIH STRANICA
DIZAJNIRANIH LOGOTIPA

Grafička priprema uključuje unos i prijelom teksta, skeniranje i obradu slika, montažu fotografija, a po potrebi i korekture i prijevode teksta za tisak npr. brošura, kataloga, knjiga, letaka, plakata ili nekog drugog tiskanog materijala.

Pripremu za tisak radimo nakon grafičkog oblikovanja proizvoda dizajniranih kod nas kao i na osnovu vaših gotovih grafičkih rješenja koje ste nam predali u elektronskom obliku i nakon dogovora s vama o ciljanom proizvodu.

Dugogodišnje praktično iskustvo koje posjedujemo spremni smo vam u potpunosti staviti na raspolaganje i vaše ideje pretočiti u jedinstvena grafička rješenja!

ZAINTERESIRANI STE ZA NAŠE USLUGE? 

Prijava na newsletter

doleplacanje.jpg

ŽAD RMM d.o.o. Kiseljak
Tel/Fax: +387 (0)30 879 899
E-mail: info@zad.ba

VELEPRODAJA
Mob: +387 (0)63 338 824
E-mail: marketing@zad-rmm.com

ŽAD RMM d.o.o. Kiseljak - 2017 sva prava pridržanadesigner17