Dobro došli u on-line shop za Vaše poslovanje

×

Notice

COM_CUSTOMFILTERS_MENU_ITEM_MISSING

DIGITALNI MARKETING

Za Vas radimo Content marketing SEO Google oglašavanje Marketing na društvenim mrežama

 

demo17
demo17
demo17

Baviti se biznisom bez oglašavanja je kao da namigujete djevojci u mraku. Vi znate što radite, ali drugi ne." Stewart Brit

Digitalno doba uveliko je preplavilo svijet ili pojednostavljeno "umrežilo" nas je na platformi koja je s početnim ciljem zbližavanja ljudi postala nepregledno tržište za razvoj kako privatnih tako i poslovnih ideja, koje iz dana u dan svjedoče, da oni koji ulažu u svoju online promociju daleko bolje posluju od onih koji ne rade.

Čitamo, tražimo, komentiramo, kupujemo i prodajemo. Statistike kažu kako su mnoge kompanije svoje godišnje marketing budžete prilagodile trendovima i 70% sredstava usmjerile ka digitalnim, a 30% ka tradicionalnim kanalima promocije. Internet je omogućio mnogima da se predstave na globalnom tržištu, ali i da dominiraju na lokalnom.

ZADOVOLJNIH KLIJENATA
ZAVRŠENIH PROJEKATA
DIZAJNIRANIH STRANICA
DIZAJNIRANIH LOGOTIPA

 

NAŠ TIM SPECIJALIZIRAO SE ZA USLUGE

SEO - Optimizacija web stranica za internet pretraživače
Dugoročno je rješenje za dobro prirodno pozicioniranje vaše web stranice na tražilicama. Optimizacija uključuje analizu konkurencije, utvrđivanje ključnih riječi, prilagodbu sadržaja vaše stranice s ciljem povećanja dostupnosti i prepoznatljivosti mehanizmima tražilica te povezivanje vaše stranice s ostalim stranicama u cilju promocije.

Google Oglašavanje
Plaćeni oglasi na Google tražilici putem kojih vas klijenti najbrže i najlakše pronalaze. Njima je omogućeno pozicioniranje vaše web stranice na sam vrh Google pretrage bez "trošenja" dragocjenog vremena korisnicima kojima vaša usluga treba baš sada. Ono što je najvažnije naglasiti jeste to da je samo prikazivanje oglasa besplatno jer plaćate samo pri kliku potencijalnih klijenata na vaš oglas. Koliko ćete uložiti u oglašavanje ovisi o budžetu koji vama odgovara, a on se naknadno može optimizirati, povećavati ili smanjivati ovisno o vašim potrebama.

Oglašavanje na internetu
Naš tim svaku oglasnu kampanju na internetu kreira individualno prema potrebama klijenata, a uz nastup na popularnim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera, Linkedina te web servisa kao što su Youtube, Vimeo, Forsquare, Google maps i ostale web aplikacije za vas kreiramo tekstualni i video sadržaj kao i sve vizuale koje precizno prezentiramo vašoj ciljanoj publici.

Marketing na društvenim mrežama
Razvojem tehnologije evoluirale su i društvene mreže te su postale jedan od najučestalijih oblika komuniciranja. Nudimo vam izradu i vođenje marketinških kampanja na društvenim mrežama te njihovu analizu ovisno o vašim potrebama, uz posebnu usmjerenost na promociju vaših brandova, proizvoda ili usluga koje nudite.

Content marketing
Stalna komunikacija s korisnicima te prezentacija proizvoda ili usluga na neposredan i nenametljiv način, kroz sadržaj koji je koristan, edukativan i zabavan čini content marketing uspješnim oblikom oglašavanja jer se radi o sadržaju kojeg korisnici žele vidjeti, pročitati, pa i podijeliti s drugima. Nudimo vam izradu strategije content marketinga, bloga, vodiča, novosti, časopisa, videozapisa, infografike, elektroničke knjige... Kroz kreirani sadržaj prezentiramo vašu ponudu i pozicioniramo vašu djelatnost te dovodimo do krajnjeg cilja: prodaje!

Prednost digitalnih kanala oglašavanja jeste precizno targetiranje ciljne skupine, praćenje potrošnje budžeta i ono što je najprivlačnije;
digitalni marketing je tri puta jeftiniji od od tzv. tradicionalnog oglašavanja.

UNOVČITE SVOJU IDEJU!

Prijava na newsletter

doleplacanje.jpg

ŽAD RMM d.o.o. Kiseljak
Tel/Fax: +387 (0)30 879 899
E-mail: info@zad.ba

VELEPRODAJA
Mob: +387 (0)63 338 824
E-mail: marketing@zad-rmm.com

ŽAD RMM d.o.o. Kiseljak - 2017 sva prava pridržanadesigner17